Nyt ESEllä on myös uusi yksityistalouden kaukolämmön rahoitusmalli, jossa voit maksaa hankinnan takaisin joustavasti KUUKAUSIERISSÄ!

Kiinteistön lämmitysmuodon vaihto tai saneeraus voi tulla joskus eteen yllättäen, jolloin rahoitus antaa hankinnallesi maksuaikaa ja helpottaa taloutesi tasapainottamista.

Moni ikäihminen saattaa omistaa arvokiinteistön, jonka ylläpitoon tulot kyllä riittävät, mutta isot saneeraukset sotkevat jo taloutta. Sama saattaa koskea helposti nuorta lapsiperhettä, jossa toinen puolisoista on töissä ja toinen kotona lasten kanssa. Mitä tapahtuu, jos öljylämmitys onkin tullut tiensä päähän? Jos kiinteistö on ESEn kaukolämpöverkon alueella, kannattaa vakavasti harkita kaukolämpöä ja uutta rahoitusmalliamme! Kaukolämpö nostaa kiinteistösi arvoa, se on helppo, siisti, edullinen ja varma lämmitysmuoto.

Etelä-Savon Energia voi toteuttaa kiinteistösi lämmitysmuodon vaihdon kokonaisvaltaisesti nk. ”Avaimet käteen” -periaatteella. Tällöin kokonaispaketti sisältää lämmönjakokeskuksen asennuksen ja liittämisen kaukolämpöverkkoon. Pakettiin kuuluvat mm. lämmityksen ja lämpimän käyttöveden lämmönsiirtimet, helposti hallittava perusautomatiikka, energiatehokkaat pumput, putkivarusteet, varolaitteet sekä sähkö- ja rakennustekniset aputyöt. Tulemme paikalle luvattuun aikaan ja suoritamme työn ripeästi ja huolellisesti. Hoidamme myös asiaankuuluvat tarkastukset.

Kokonaiskeskihinta tällaiselle suunnittelun, liittymisen ja asennuksen paketille on yleensä n. 9-15 tuhatta euroa. Silloin siihen sisältyy vanhan kattilan purku, mutta ei yleensä öljysäiliön puhdistamista ja hävittämistä, koska ne saa useasti jättää sijoilleen. Syntyneet purkujätteet sen sijaan viemme mennessämme. Avaimet käteen-sopimus voi olla laajempikin, jolloin siihen sisältyvät myös mahdolliset asbestityöt ja öljysäiliön hävittäminen. Tee sopimus kaukolämmöstä ja nauti huolettomasta ja ympäristöystävällisestä lämmöstä seuraavat 30 vuotta!

Yhteistyökumppanimme tarjoamassa joustorahoituksessa voit sopia omaan aikatauluusi sopivan eräpäivän, kuukausierän suuruuden ja takaisinmaksuajan jopa 7 vuoteen asti. Kuukausierä voi pienimmillään olla 1,7 % laskutushetken velkasaldosta ja luottoa voit hakea jopa 25 000 euroon asti. Rahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia ja takaisinmaksu sovitaan tarpeesi mukaan. Rahoitus voidaan myöntää, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot (esim. palkka tai eläke) ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Lisätietoja kaukolämpöosastoltamme.

ESEn asiakkaana voit olla varma siitä, että käyttämäsi lämpö ja sähkö tuotetaan niin ympäristöystävällisesti kuin nykytietämyksen mukaan on mahdollista. Silti et maksa niistä yhtään ylimääräistä – hintamme ovat itse asiassa keskivertoa edullisemmat!