Myrskyvikakorjaukset

Ammattitaitoiset ja ketterät työryhmämme keliin kuin keliin.

Ammattitaitoset sähköverkonrakennus työryhmämme ovat verkkoyhtiöiden käytettävissä tarpeen vaatiessa. Työryhmät ovat varustettu maastokuorma-autoin, telamönkijöin sekä jännitetyövarustein.

Tarjoamme verkkojen omistajille käyttöön ammattitaitoisen henkilöstömme. Kokenut työnjohtomme voi avustaa tarvittaessa käyttötehtävissä. Hyvin varustautuneet työryhmämme etsivät ja korjaavat viat ilmajohto- ja maakaapeliverkoissa. Tarvittaessa olemme valmiita turvaamaan verkkojen toiminnan varallaolosopimuksilla.

Viankorjauspalvelua

Ammattitaitoinen henkilöstömme pystyy paikantamaan ja korjaamaan viat ilmajohto- ja maakaapeliverkoissa, sähköasemilla sekä muuntamoilla. Meillä on kokemusta varavoimaratkaisuista, joita pystymme toimittamaan käyttöön yhteistyökumppaniemme avulla. Suoritamme korjaustyöt ja puiden poistamiset linjoilta vaikeissakin maasto-olosuhteissa maastokelpoisten ajoneuvojemme avulla. Suurhäiriötilanteissa pystymme muodostamaan itsenäisesti toimivia työryhmiä, sekä tarjoamaan tarvittaessa työnjohtopalveluita käytön tueksi.

Tarvitsetko viankorjauspalveluja? Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse.


Palvelunumerot

Täältä löydät eri toimintojemme palvelunumerot