Myrskyvikakorjaukset

Ammattitaitoiset ja ketterät työryhmämme keliin kuin keliin.

Ammattitaitoset sähköverkonrakennus työryhmämme ovat verkkoyhtiöiden käytettävissä tarpeen vaatiessa. Työryhmät ovat varustettu maastokuorma-autoin, telamönkijöin sekä jännitetyövarustein.

Tarjoamme verkkojen omistajille käyttöön ammattitaitoisen henkilöstömme. Kokenut työnjohtomme voi avustaa tarvittaessa käyttötehtävissä. Hyvin varustautuneet työryhmämme etsivät ja korjaavat viat ilmajohto- ja maakaapeliverkoissa. Tarvittaessa olemme valmiita turvaamaan verkkojen toiminnan varallaolosopimuksilla.

Viankorjauspalvelua

Ammattitaitoinen henkilöstömme pystyy paikantamaan ja korjaamaan viat ilmajohto- ja maakaapeliverkoissa, sähköasemilla sekä muuntamoilla. Meillä on kokemusta varavoimaratkaisuista, joita pystymme toimittamaan käyttöön yhteistyökumppaniemme avulla. Suoritamme korjaustyöt ja puiden poistamiset linjoilta vaikeissakin maasto-olosuhteissa maastokelpoisten ajoneuvojemme avulla. Suurhäiriötilanteissa pystymme muodostamaan itsenäisesti toimivia työryhmiä, sekä tarjoamaan tarvittaessa työnjohtopalveluita käytön tueksi.

Tarvitsetko viankorjauspalveluja? Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse.


Käsi ja älypuhelin

Palvelunumerot

Täältä löydät eri toimintojemme palvelunumerot.