Kumppanuussopimukset

ESEn yhteistyökumppanuuksien toimintamalli muuttuu.

Arvoisa yhteistyökumppanimme,

olemme uudistaneet kumppanuussopimuksien toimintamallin. Suurin muutos liittyi hakemusten käsittelyyn. Aikaisemmin käsittelimme hakemuksia 4–6 kertaa vuodessa. Uudessa mallissa hakemukset jätetään sähköisellä lomakkeella kotisivujemme kautta 31.12. tai 31.5. mennessä. Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä tammikuussa ja kesäkuussa.

Yhteistyökumppanuuden periaatteet

ESE on vastuullinen eteläsavolainen toimija ja osana yhteiskuntavastuutaan tukee paikallista urheilua ja kulttuuria sekä yhdistys- ja seuratoimintaa. Haluamme edistää Mikkelin alueen hyvinvointia, joten tuemme urheiluseurojen ja yhdistysten nuoriso- ja harrastustoimintaa ja edustusjoukkueita joukkuelajeissa, sekä paikallisia tapahtumia. Emme tue yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita emmekä uskonnollista tai poliittista toimintaa.

Yhteistyökumppanuusbudjetin käytöstä päätetään konserniyhtiöissä keskitetysti. Hakemuksia käsittelemme kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja kesäkuussa.

Valituilta yhteistyökumppaneilta haemme samansuuntaisia arvoja ESEn arvojen kanssa. ESEn arvot ovat henkilöstön arvostus, ympäristöystävällisyys, kilpailukyky, asiakastyytyväisyys ja paikallisuus. Kumppanuudella haemme aktiivista yhteistyötä, toiminnan näkyvyyttä ja molemminpuolista hyödyttämistä.

Kumppanuussopimusten painopisteet

Kulttuuritapahtumien tukemisessa painotus on lasten ja nuorten tapahtumissa sekä muissa merkittävissä tapahtumissa, joita järjestetään Mikkelin alueella.

​​​​​​​Tärkeänä kriteerinä mikkeliläisten urheiluseurojen tukemisessa pidämme laajaa juniorityötä, jolloin tuki jakautuu mahdollisimman usealle ikäluokalle. Edustusjoukkueita tuettaessa otetaan erityisesti huomioon ESEn markkinoinnilliset tarpeet sekä valtakunnallinen näkyvyys.

Hakemusten jättäminen

Hakemukset jätetään sähköisellä lomakkeella vuosittain 31.12. tai 31.5. mennessä. Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä tammikuussa ja kesäkuussa. Organisaatio ei voi jättää hakemusta saman vuoden aikana kahdesti.