ESEn kaukolämpö


Kaukolämmön yhteystiedot

Palvelunumerot

Täältä löydät eri toimintojemme palvelunumerot


MIKKELIN KAUKOLÄMPÖ ON vastuullista

ESE-Energia Oy on paikallinen energiayhtiö, joka tuottaa kaukolämmön Pursialan sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksella puupohjaisella polttoaineella – eli metsähakkeella ja metsäteollisuuden sivuvirroilla. Käytämme kattilatekniikan vuoksi myös ripauksen turvetta, joskin luovumme sen käytöstä vuoteen 2035 mennessä. Kaukolämpöä tuotetaan myös sähköllä.

Kaukolämpöverkkoihimme on liitetty lämpöakku, aurinkokeräimiä ja lämpöpumpputekniikkaa – olemme vastuullisen ja uusiutuvan energian asiantuntijoita. Kehitämme uusia tuotteita, kuten aiemmin lanseerattu EKO hiilineutraali tuote -kaukolämpö, jonka hiilidioksidipäästöt ovat todistetusti alhaiset.

Lämpöverkko palvelee asiakkaita niin päälämmönlähteenä kuin rinnakkaislämmönlähteenä. Olemme avoimia hybridiajattelulle ja hinnoittelumme on kokonaistaloudellista ja asiakaslähtöistä.

Kaukolämpö on helppo ja huoleton lämmitysmuoto, se vaatii vain vähäistä huoltoa ja lämmönjakokeskus vie niukasti tilaa. ESE huolehtii lämmön tuotannosta ja jakelusta vuoden jokaisena päivinä. Energiamittarin lukemat siirtyvät automaattisesti etäluvussa ja asiakas voi tarkastella niitä ja laskujaan ESE Onlinessa reaaliajassa. Helppoa ja vaivatonta!


Oppaat

Kaukolämmön ABC -opas

Tutustu oppaaseen kaukolämmön käytöstä.

KAUKOLÄMMÖN ABC (pdf)

ABC OF DISTRICT HEAT (pdf / English)


USEIN KAUKOLTA KYSYTTYÄ ELI USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kokosimme tänne kysymyksiä, joita useimmiten kohdennetaan kaukolämpöön liittyen. Kaukolämpökoiramme Kauko vastaa niihin kootusti oheisen linkin takana.