Kaukolämmön saatavuus Mikkelissä

Kaukolämpöverkko Mikkelissä on rakennettu rengasmaisesti, jotta siihen voidaan liittyä monelta suunnalta. Oheisesta kartasta voit tarkistaa sijaitseeko kiinteistösi kaukolämpöverkkoalueella.

Jos kaukolämpöverkko laajenee juuri sinne, mistä olet etsinyt tonttia, kannattaa hyvissä ajoin pyytää tarjous kaukolämpöön liittymisestä. Muun rakentamisen yhteydessä liittyminen on edullisempaa kuin muulloin.

Kaukolämpöverkko vuoden 2019 lopussa

Kaukolämpöverkko vuoden 2019 lopussa

Näin liityt kaukolämpöön

Kaukolämpöverkkoon liittyminen on vaivatonta

 1. Pyydä tarjous heti tontin valinnan jälkeen. Tarjousta varten tarvitaan mm. kiinteistön osoite, pinta-ala, rakennusvuosi, tehontarve sekä nykyinen lämmitysmuoto, jos tilaat kaukolämmön vanhaan kiinteistöön. Saat samalla kerralla tiedon siitä, onko kaukolämpö kiinteistöösi mahdollinen. Tiedot on helppo lähettää oheisella kaukolämmön tarjouspyyntölomakkeella. Voit myös tutkia saatavuustilannetta kaukolämmön jakelualuekartasta.

 2. Halutessasi voit teettää asennustyöt auktorisoidulla lämpöurakoitsijalla.

 3. Tee sopimus kaukolämmöstä. Asu mukavasti ja nauti huolettomasta lämmöstä seuraavat 30 vuotta.


Muut lämmitysratkaisut

Kaikki lämmitysratkaisumme ovat yhtä vaivattomia kuin kaukolämpö. Me valvomme, ylläpidämme, huollamme ja takaamme lämmön riittävyyden. Asiakkaamme voivat nauttia palvelustamme ja keskittyä omiin toimiinsa.

 1. Rivitalot, kerrostalot ja yrityskiinteistöt
  Tarjoamme kaukolämpöverkon ulkopuolelta pellettilämmitystä, maalämpöä ja aurinkolämpöä.

 2. Kiinteistöyhtiöt ja vastaavat asiakkaat
  Useamman kiinteistön muodostamille kokonaisuuksille tarjoamme aluelämpöratkaisuja. Vaihtoehtoina on monia lämmöntuotantomuotoja. Aluelämpöratkaisut vastaavat käytön helppoudeltaan kaukolämpöä.

  Lisätietoja eri vaihtoehdoista saat energianeuvoja Arto Kairavuorelta, arto.kairavuori(at)ese.fi tai puh. 044 735 3863.