Rekrytointi: Digitaalisen markkinoinnin osaaja uuteen sähkönmyyntiyhtiöön

Haemme vahvaa digitaalisen markkinoinnin osaajaa myynnin ja markkinoinnin sparraajaksi.

Julkaistu 21.7.2017

Tule valloittamaan sähköinen myyntikenttä tuorein ideoin
Sinulla on vankka ote digitaalisen markkinoinnin työkaluista sekä intohimoa ja ideoita vaikuttavaan markkinointiviestintään.
Hallitset digimarkkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen eri kanavissa ja mittaat sekä kehität myynnin ja markkinoinnin tehokkuutta analytiikan avulla. Toimit markkinointitiimissä myynnin ja tuotekehityksen tukena luoden puhuttelevaa sisältöä määrittelemillenne kohderyhmille.

Tehtäväsi sijoittuu lähelle viestintää ja liiketoiminnan johtoa. Vastuullasi on mm. myynti- ja markkinointitoimenpiteiden vaikuttavuuden analysointi sekä raportointi yhtiön johdolle. Olet vahvasti mukana kehittämässä uusia toimintatapoja, tavoitteena digimarkkinoinnin terävin osaaminen.

Edellytämme, että hallitset digimarkkinoinnin ja markkinoinnin analytiikan työkalut ja olet luonteeltasi tiimipelaaja. Takataskussasi sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jonka sisältöön pääset vaikuttamaan. Tulet osaksi innostavaa 55 hengen työyhteisöä Mikkelissä, ja saat loistavan mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uudenlaista energiamarkkinointia.

​Kerro meille saavutuksesi digitaalisen markkinoinnin saralla. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.8.2017 mennessä.

Hae digimarkkinoijan paikkaa tästä


Lisätietoja tehtävästä: Kimmo Vainikainen, Talentree Oy, p. 040 550 4342, keskiviikkona 26.7. klo 14-15 ja keskiviikkona 2.8. klo 14-15.

Suur-Savon Sähkö Oy ja Etelä-Savon Energia Oy yhdistävät sähkön myyntiliiketoimintonsa uuteen, vahvaa kasvua hakevaan yhtiöön, jonka toiminta käynnistyy syyskuussa 2017.

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) on ympäristöystävällisten energiatuotteiden edelläkävijä, joka panostaa oman sähkön ja kaukolämmöntuotannon lisäksi biokaasun tuotantoon sekä aurinkosähköratkaisuihin. Tytäryhtiö ESE-Verkko Oy vastaa sähkönjakelusta toimialueellaan, ja konserniin kuuluu myös sähköurakointiyhtiö. Asiakkaita konsernilla on noin 25 000. Konsernin liikevaihto on 51 miljoonaa euroa, ja henkilökunnan määrä Suomessa on noin 100.

Suur-Savon Sähkö on energiakonserni, joka tuottaa, myy ja jakelee energiaa Päijänteen itäpuolisella Järvi-Suomen alueella sekä harjoittaa sähkön myyntiliiketoimintaa koko Suomen alueella. Konserni toimittaa sähkö- ja lämpöenergiaa yli 100 000 asiakkaalle yhteensä 1 500 GWh vuodessa. Konsernin liikevaihto on 154 miljoonaa euroa, ja henkilökunnan määrä noin 100.