Lumme Energian toimitusjohtajaksi Tapo Lehtoranta

Lumme Energia Oy saa toimitusjohtajan Keski-Suomesta. Lumme Energian toimitusjohtajaksi on valittu Jyväskylän Energia Oy:ssä asiakkuusjohtajana työskentelevä MBA, MH Tapo Lehtoranta.

Lumme Energia on Etelä-Savon Energia Oy:n ja Suur-Savon Sähkö Oy:n omistama ja muodostama sähkön vähittäismyyntiyhtiö, jolla on 56 työntekijää. Yhtiö aloitti toimintansa syyskuun alussa.

Lehtorannalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus energia-alalla eri tehtävissä.
Lehtoraranta sanoo Lumme Energian liiketoiminnassa olevan paljon hänelle entuudestaan tuttuja asioita, mutta uusi organisaatio, kulttuuri ja brändi tuovat myös paljon uutta. Hän katsoo uuden yhtiön olevan avaus, jolla haastetaan sähköyhtiöiden perinteisiä toimintamalleja.

Lumme Energian palvelukseen Lehtoranta siirtyy ensi vuoden keväällä. Hakijoita toimitusjohtajan paikkaan oli lähes 50.

Lumme Energian vastaava toimitusjohtaja, Suur-Savon Sähköä johtava Markus Tykkyläinen sanoo Lumme Energian hakevan aktiivisesti valtakunnallista kasvua energiatoimialalla. Uusi myyntiyhtiö tähtää asiakasmäärän viisinkertaistamiseen vuoteen 2022 mennessä. Määrä tarkoittaisi yli 500 000:ta asiakasta.
Liiketoimintaa kasvatetaan aktiivisella asiakaskampanjoinnilla, mutta myös yritysjärjestelyt ovat asialistalla.

Tykkyläinen sanoo, että lisäarvoa asiakkaille luodaan uusilla sähkön myynnin sopimustyypeillä, kehittämällä energian mikrotuotantoratkaisuja asiakkaille ja edistämällä sähköistä liikennettä.Lumme