Kaukolämmön hinnasto

Kaukolämmön liittymismaksut

Kaukolämmön liittymismaksuihin voit tutustua liittymismaksuhinnaston avulla.


Kaukolämpöhinnasto

Kaukolämpöasiakkaamme maksavat tilaamastaan lämpötehosta tehomaksun ja käyttämästään lämpöenergiasta energiamaksun.


Voit helposti seurata omaa sähkön- ja lämmönkulutustasi ESEn Online-palvelusta. Tämä ilmainen palvelu kannattaa ottaa käyttöön, ellet ole sitä jo tehnyt.


Rento- ja Nuuka-kaukolämpötuotteet

Kaikki asiakkaamme kuuluvat oletuksena Rento-kaukolämpöön, jossa hinta muodostuu tilausvesivirtaan perustuvasta tehomaksusta ja kulutuksen mukaisesta energiamaksusta.

Nuuka-kaukolämpö on keskivertoa energiatehokkaammille kuluttajille, jotka käyttävät kaukolämmön ohella esim. puupolttoaineita. Nuuka-kaukolämpötuotteessa on edullisempi tehomaksu ja kulutuksen mukainen, Rentoa korkeampi energiamaksu.

Voit muuttaa tuotetta Rennosta Nuukaan (tai päinvastoin) kerran kalenterivuodessa ilmoittamalla siitä kaukolämpölaskutukseen. Muutos on maksuton. Tuotteen vaihtaminen on määräaikainen ja voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen se jatkuu halutessa toistaiseksi voimassa olevana. Useammasta muutoksesta perimme palveluhinnaston mukaisen maksun.


TIETOISKU!

Onko taloyhtiönne tehnyt energiatehokkuutta lisääviä toimenpiteitä?

Isännöitsijä voi tarkistuttaa kaukolämmön tilausvesivirran kiinteistön toteutuneen kulutuksen mukaan ESEn energianeuvojalta palvelumaksuhinnaston mukaisella maksulla.