ESE työpaikkana

ESE on Mikkelin vetovoimaisimpia työnantajia.

ESE on yhteisö - hae meille töihin


ESE on Mikkelissä sijaitseva energiayhtiö. ESE on ollut mukana mahdollistamassa Mikkelin kaupungin kehitystä vuodesta 1900 alkaen. Toimme tuolloin kaupunkiimme katuvalot, sodan aikana Päämajaan sähköt ja nykyisin toimitamme sähköä, valoa ja kaukolämpöä Mikkelin kaupungin asukkaille.

ESEn pääkonttori sijaitsee Kunnanmäellä ja Pursialan voimalaitos Saimaan rannalla. ESE-Energia Oy on energiakonsernin emoyhtiö. Tytäryhtiöt ESE-Tekniikka Oy ja ESE-Verkko Oy löytyvät varikkoineen ja toimistoineen myös Kunnanmäeltä Rantakylästä.

Oli toimipaikka missä vaan, ESE on yhteisö. Täällä tehdään pitkiä työuria ja huomioidaan myös uudet työntekijät.

Työllistämme tällä hetkellä noin 100 eri alojen ammattilaista. Meillä voit kasvaa ja kehittyä omassa ammatissasi ja asiantuntijuudessasi. Tuemme henkilöstön osaamisen kehittymistä panostamalla koulutukseen. Meillä voit luoda oman näköisesi uran olipa se sitten kenttätöitä, asennusta, työnjohtoa, myyntiä tai toimistotyötä – tai sitten jotakin aivan muuta.

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mukavat työtoverit. Kannustamme henkilöstöä ylläpitämään hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa tukemalla henkilöstön aktiivisuutta eri tavoin.

Jos sinulla on osaamista, jota haluat tarjota käyttöömme, voit lähettää hakemuksesi Teamtailor-sovelluksen kautta osoitteessa ura.ese.fi.