Uudet tuotteet Rento- ja Nuuka-kaukolämpö

Kuuntelimme asiakkaitamme Kaukon päivillä Vuorikadulla ja saamamme palaute vahvisti hyvän tuotteemme paranevan entisestään pienillä uudistuksilla.

ESE tarjoaa 1.8.2014 alkaen asuinkiinteistöille kahta erilaista kaukolämpötuotetta, Nuukaa ja Rentoa!

Tällä hetkellä voimassa oleva kaukolämpötuotteemme on jatkossa nimeltään Rento-kaukolämpö, jossa hinta muodostuu tilausvesivirtaan perustuvasta perusmaksusta ja kulutuksen mukaisesta energiamaksusta (tällä hetkellä 56,97 e/MWh). Kaikki asiakkaamme kuuluvat automaattisesti Rento-kaukolämpöön, sitä ei tarvitse erikseen muuttaa. Voit jatkaa rauhallisin mielin rennosti kuten ennenkin.

Nuuka-kaukolämpö on uusi tuotteemme keskivertoa energiatehokkaammille kuluttajille, jotka käyttävät kaukolämmön ohella esim. puupolttoaineita. Nuuka-kaukolämpötuotteessa asiakkaan hinta muodostuu 25 % Rentoa edullisemmasta perusmaksusta ja kulutuksen mukaisesta energiamaksusta, joka on vastaavasti n. 12,5 % Rennon perusenergiamaksua korkeampi (tällä hetkellä 64,20 e/MWh).

Voit muuttaa tuotetta Rennosta Nuukaan (tai päinvastoin) tällä lomakkeella, tai ilmoittamalla siitä kaukolämpölaskutukseen. Muutos on ilmainen kerran kalenterivuodessa, useammista muutoksista perimme palveluhinnaston mukaisen maksun. Ole Nuuka - Säästä energialaskussasi!

Esimerkki (tapaukset ovat aitoja):

Omakotitalot A ja B, joissa lämmitettävää pinta-alaa noin 150 m2 ja rakennuskuutioita 600 m3. Kiinteistöissä on kaukolämpö 12 kW tilausteholla ja 0,20 m3/h tilausvesivirralla. Talossa A asuu lapsiperhe, jolla suuri käyttöveden kulutus ja huonelämpötilat + 21 astetta. Vuosittainen energiankulutus 23 MWh.

Talossa B asuu eläkkeellä oleva metsuri, jolla on aikaa lämmittää samanlaisen talon varaavaa leivinuunia. Käyttöveden tarve on vähäinen läheisen kesämökin vuoksi. Vuosittainen energiankulutus 10 MWh.

Talossa A asuvan perheen kannattaa säilyttää RENTO-kaukolämpötuote, mutta talossa B asuvan kannattaa muuttaa NUUKA-kaukolämpöön, koska säästöä kertyy kokonaislaskussa reilu 50 euroa vuodessa. Taulukko on laskettu v. 2015 hinnoilla.