Hinnat

Kaukolämmön liittymismaksut

Kaukolämmön liittymismaksuihin voit tutustua liittymismaksuhinnaston avulla.


Kaukolämpöhinnasto

Kaukolämpöasiakkaamme maksavat tilaamastaan lämpötehosta perusmaksun ja käyttämästään lämpöenergiasta energiamaksun.

​​​​​​​Kaukolämpöhinnasto_1.1.2020.pdf

Ristiinan aluelämpöhinnasto 1.2.2020.pdf

Voit helposti seurata omaa sähkön- ja lämmönkulutustasi ESEn Online-palvelusta. Tämä ilmainen palvelu kannattaa ottaa käyttöön, ellet ole sitä jo tehnyt.


RENTO JA NUUKA KAUKOLÄMPÖTUOTTEET

Kaikki asiakkaamme kuuluvat oletuksena Rento-kaukolämpöön, jossa hinta muodostuu tilausvesivirtaan perustuvasta perusmaksusta ja kulutuksen mukaisesta energiamaksusta.

Nuuka-kaukolämpö on keskivertoa energiatehokkaammille kuluttajille, jotka käyttävät kaukolämmön ohella esim. puupolttoaineita. Nuuka-kaukolämpötuotteessa on edullisempi perusmaksu ja kulutuksen mukainen, Rentoa korkeampi energiamaksu.

Voit muuttaa tuotetta Rennosta Nuukaan (tai päinvastoin) kerran kalenterivuodessa ilmoittamalla siitä kaukolämpölaskutukseen. Muutos on maksuton. Tuotteen vaihtaminen on määräaikainen ja voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen se jatkuu halutessa toistaiseksi voimassa olevana. Useammasta muutoksesta perimme palveluhinnaston mukaisen maksun.


TIETOISKU!

Onko taloyhtiönne tehnyt energiatehokkuutta lisääviä toimenpiteitä?

Isännöitsijä voi tarkistuttaa kaukolämmön tilausvesivirran kiinteistön toteutuneen kulutuksen mukaan ESEn energianeuvojalta palvelumaksuhinnaston mukaisella maksulla.