ESE-Verkko Oy: Kooste muutoksista verkkopalveluehdoissa on lähetetty asiakkaille

1.12.2024 käyttöönotettavat verkkopalveluehdot on lähetetty ESE-Verkon asiakkaille. Uudet verkkopalveluehdot mahdollistavat sen, että jatkossa tiedotteet voidaan lähettää sähköisessä muodossa.

Sähkömarkkinalaki velvoittaa jakeluverkonhaltijoita, kuten ESE-Verkkoa, toimittamaan muuttuneet Verkkopalveluehdot VPE2024- ehdot asiakkailleen. Edellisen kerran ehdot ovat muuttuneet vuonna 2019 ja silloin asiakkaillemme on toimitettu kooste muutoksista.


Nyt tehty postitus on sisältänyt koosteen lisäksi myös ehdot kokonaisuudessaan, jotta ne olisivat kaikkien asiakkaidemme saatavilla. Ehtomuutokset eivät edellytä toimenpiteitä asiakkailta eivätkä vaikuta laskutustapaan millään tavalla.


Uusissa 1.12.2024 käyttöönotettavissa ehdoissa mahdollistetaan nyt tiedotteiden jakaminen asiakkaille sähköisessä muodossa. Jatkossa postitamme tiedotteet sähköisessä muodossa, mikäli sähköpostiosoite on tiedossamme.

  • Jos kuitenkin haluat jatkossakin tiedotteet paperipostina, voit ilmoittaa siitä lomakkeella.
  • Sähkön verkkopalvelusopimukseen saamme perustiedot asiakkaan sähkönmyyjältä sähkön myyntisopimukselta, mutta monesti tietojen päivitys asiakkaan puolelta jää puutteelliseksi sopimuksen aikana.
  • Verkkoyhtiönä emme hae tietoja muuttuneista yhteystiedoista rekistereistä, vaan olemme joko sähkönmyyjän tai asiakkaan ilmoittamien tietojen varassa.


Olemme nyt tehneet lomakkeen, jolla asiakkaat voivat itse pyytää yhteystietojensa tarkistusta tai ilmoittaa uudet / muuttuneet tiedot. Lomake löytyy nettisivuiltamme osoitteessa www.ese.fi/asiointi/lomakkeet, missä ovat saatavilla myös muut sähköiset lomakkeemme.


Lomake yhteystietojen ilmoittamiseen