Yrityksille

Yrityssähkö

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen ja palvelemme mielellämme myös sinun yritystäsi. Haluamme rakentaa pitkäjänteisen ja luotettavan kumppanuuden, jonka myötä voimme suunnitella yrityksellesi kustannustehokkaan tavan hankkia sähköä. Yrityksille on valittavissa erilaisia sähkösopimustyyppejä. Yritysasiakkaan sähkösopimuksissa ja tarjousasioissa teitä palvelevat:

Hanna Aholainen
044 735 3822
hanna.aholainen(at)ese.fi

Silja Rouhiainen
044 735 3838
silja.rouhiainen(at)ese.fi

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön sähköisellä lomakkeella.

Ekotekoja yrityksille

Ympäristöystävällisyys on yhä useammalle yritykselle tärkeä arvo, sillä asiakkaatkin ovat entistä kiinnostuneempia yritysten toiminnan vastuullisuudesta ja niiden jättämästä hiilijalanjäljestä. Monille aikaansa seuraaville yrityksille uusiutuvan energian käyttö niin tuotannossa sekä muussakin toiminnassa on tärkeä osa yrityksen ympäristövastuuta, brändiä ja viestintää. Asiakkaanamme yrityksesi on helppo siirtyä ympäristöystävällisen Ekoteko-sähkön käyttäjäksi. Haluatko tarjouksen yrityksesi sähkönmyynnistä. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja otamme sinuun yhteyttä pikaisesti. Voit myös soittaa yritysmyyntiimme 044 735 3800.

Lämmitysratkaisut

Tarjoamme monipuolisen valikoiman lämmitysratkaisuja yrityksille. Me valvomme, ylläpidämme, huollamme ja takaamme lämmön riittävyyden. Autamme mielellämme juuri sinun tarpeeseesi sopivan lämmitysratkaisun löytämisessä. Asiakkaamme voivat nauttia palvelustamme ja keskittyä omiin toimiinsa.


  1. Rivitalot, kerrostalot ja yrityskiinteistöt
    Tarjoamme kaukolämpöverkon ulkopuolelta pellettilämmitystä, maalämpöpumppuja ja aurinkolämpökeräimiä.

  2. Kiinteistöyhtiöt ja vastaavat asiakkaat
    Useamman kiinteistön muodostamille kokonaisuuksille tarjoamme aluelämpöratkaisuja ja vaihtoehtoina on monia lämmitysmuotoja. Aluelämpöratkaisut vastaavat kaukolämpöä. Lisätietoja eri vaihtoehdoista saat energia-asiantuntijaltamme, petri.pelli(at)ese.fi tai 044 735 3840.