Muuttoilmoitus

Tällä lomakkeella voit tehdä uuden sähkösopimuksen tai purkaa entisen.

Muistathan tehdä ilmoituksen meille hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen muuttopäivää. Muutto on maksuton ma–pe, kun siitä ilmoitetaan viimeistään edellisenä arkipäivänä (ma–pe) klo 14 mennessä. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä mittarin avaukset ovat maksullisia, lauantaina 125 € ja sunnuntaina/pyhäpäivänä 145 €. Tarkemmat hinnat löytyvät palvelumaksuhinnastostamme.

Sopimuksen tekijän tulee olla täysi-ikäinen. ESEllä on oikeus sopimusta tehtäessä tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuus. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriöitä, tai luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita, voi ESE edellyttää asiakasta toimittamaan hyväksyttävän vakuuden.

Vakuudet

Energianmyyjä/verkkoyhtiö voi vaatia asiakkaalta kohtuullisen vakuuden tai ennakkomaksun sopimukseen perustuvien saataviensa maksamisesta sopimusta tehtäessä. Vakuusmaksua pyydetään asiakkaalta, jos hän on olennaisesti laiminlyönyt maksuvelvollisuuttaan. Vakuuden suuruus määräytyy uuden käyttöpaikan kolmen kuukauden kulutusennusteesta. Sopimuksen päättyessä asiakas voi pyytää vakuuden palautusta, kun loppulasku ja muut mahdolliset velvoitteet on suoritettu. Asiakas voi pyytää palautusta myös sopimuksen jatkuessa, jos maksuhäiriöitä ei ole ollut vuoteen. Palautusta varten asiakkaan tulee ilmoittaa tilinumeronsa.