Muuttajalle

Muuttoon liittyy monta muistettavaa asiaa. ESE:n asiakkaana voit huokaista helpotuksesta, sillä sähköisten palvelujemme ansiosta sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen käy vaivattomasti. Samalla kertaa voit muuttaa sähkön siirtosopimuksen sekä sähkön myyntisopimuksen.

Muistathan tehdä ilmoituksen hyvissä ajoissa, mielellään viikkoa ennen muuttopäivää. Jos ilmoitat seuraavan arkipäivän muutosta vasta klo 14.00 jälkeen, veloitamme sähkömittarin kytkentäpalvelusta palvelumaksuhinnaston mukaisesti. Tee muuttoilmoitus lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme.

Huom! Sähkö- tai kaukolämpöliittymä ei siirry kiinteistökaupassa automaattisesti. Kauppakirjassa tulee olla maininta, jos liittymä siirtyy kiinteistökaupan mukana. Vaihtoehtoisesti siirtymisestä voi tehdä erillisen luovutuskirjan.

Tällä lomakkeella voit tehdä muuttoilmoituksen asiakaspalveluumme.

Tärkeää tietoa muuttajille ja vuokranantajille sähkönjakelun jatkumisesta muuttotilanteessa

Silloin tällöin asiakaspalveluumme tulee pyyntöjä jättää sähkömittari auki muuton yhteydessä, jos uusi vuokralainen on muuttamassa asuntoon heti edellisen jälkeen tai esim. asunnon omistaja haluaa sähkösopimuksen nimiinsä. Pyydämme huomioimaan, että voidaksemme jättää mittarin auki, on uuden asiakkaan ilmoitettava tietonsa meille hyvissä ajoin ennen muuttoa. Sähkömittari voidaan jättää auki ainoastaan silloin, kun sähkön käyttäjä on tiedossa.