Tervetuloa mukaan ESE Tiimiin!


ESE Tiimi on asiakaskokemusohjelma, jossa tarjotaan erilaisia etuja kuten alennus- tai ilmaislippuja paikallisiin tapahtumiin ja palveluihin. ESE Tiimin jäseneksi voivat liittyä ESEn sähkönmyyntiasiakkaat (henkilöasiakkaat). Rekisteröityminen on ilmaista. Uusista eduista neuvotellaan säännöllisesti yhteistyökumppaneiden kanssa, joten tarjonta täydentyy ja vaihtelee ajanjaksojen mukaan.

Kerro meille, mistä olet kiinnostunut niin tarjoamme sinulle mieluisia elämyksiä!

Tarjoamme ohjelmaan rekisteröityneille asiakkaillemme etuuksia erilaisiin paikallisiin tapahtumiin ja palveluihin, sillä haluamme osaltamme tukea alueen monipuolista ja kulttuuririkasta paikalliselämää. Etuuksien vuosittainen arvo on sidoksissa siihen, kuinka kauan olet ollut asiakkaanamme.

Rekisteröitymällä ESE Tiimiin annat suostumuksesi kohdentaa henkilö- ja käyttöpaikkatietosi asiakasrekisteristämme asiakaskokemusohjelman käyttöön. Rekisteriseloste

Sinulle tarjotaan etuuksia aiheista, joihin olet ilmaissut kiinnostuksesi. Valittuasi etuuden, sinulle toimitetaan tilausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. ESE Tiimiin sisältyviä etuja ja tiedotteita lähetetään sähköpostitse ohjelmaan rekisteröityneille asiakkaillemme.


Asiakasrekisteröinti


HUOM! Rekisteröityminen tapahtuu samalla nimellä (tai nimiyhdistelmällä) kuin teidän sähkösopimuksenne on.